Kaj planiramo?

Verjamemo v filozofijo katero najbolj odraža moto “kdor daje pridobiva”. Skratka verjamemo, da kdor daje nekaj dobrega drugim, dejansko tudi sam s tem pridobi, zveni precej kontradiktorno, vendar ni, ves trud usmerjen pomagati drugim bo prej ali slej poplačan. Zavedamo se, da moramo pomagati drugim, vztrajati v izboljševanju življenj drugih, namreč to nam bo prineslo ultimativni uspeh. Mi smo se odločili ponuditi najboljšo storitev izdelave fasade z kakovostnimi materiali po najboljši ceni. Menimo, da je treba ceno fasade narediti tako atraktivno, da bodo ljudje večkrat želeli spremeniti zunanjo podobo fasade in s tem vnesti svež veter v svoje življenje. Trenutno si le redki lahko kaj takšnega privoščijo, vendar prepričani smo, da bomo lahko estetske prenove fasade naredili dostopne vsakemu povprečnemu lastniku nepremičnine. Želimo, da imajo ljudje na izbiro ali osvežiti fasado ali ne, brez da jim odločitev narekujejo zgolj finance. Trenutno našim strankam pomagamo, da dosežejo nižje stroške ogrevanja ter bolj prijetno bivanje tako v mrzlih zimskih dneh kot tudi v vročih poletnih dneh. Termo-izolacijske fasade pomagajo praktično v vseh letnih časih.

Seveda, menimo, da takšna pomoč je zagotovo pomembna, vendar se zavedamo in smo prepričani, da zmoremo več! Odločili smo se, da bomo od vsakega uspešno zaključenega projekta del finančnih sredstev usmerili tudi na tiste najbolj šibke in pozabljene v naši družbi. S pomočjo fundacija OurFuture.Foundation bomo pomagali otrokom s posebnimi potrebami, revnim družinam, brezdomcem, beguncem, skratka lačnim in nemočnim.

Več kot bomo dali od sebe, večja bo verjetnost tudi našega poslovnega uspeha, namreč pogosto se spomnim izjave enega od svetovno znanih podjetnikov, ko je v intervjuju rekel: “pogosto mlade vprašam, želite biti milijonarji? Pomagajte milijon ljudem bolje živeti in zagotovo boste milijonarji”. Dejansko gre za resnico, to načelo naj bo večni izziv za vse tiste, ki bi radi obogateli, iščite rešitve kako pomagati čim večji masi ljudi. Mi smo se že lotili dela, postavili smo vizijo, strategijo in krenili v akcijo pomagati čim večjemu številu ljudi.