Izdelava fasade je dejavnost, ki zahteva teoretično znanje, praktično znanje in dolgoletne izkušnje na področju fasad.

Zelo pomembno je konstantno napredovati, se izboljševati in izpopolnjevati. Posledica vztrajanja pri konstantnem napredku je garantiran uspeh. Seveda, uspeh takoj začutijo tudi drugi, predvsem tisti s katerimi si vsakodnevno v stiku, zato naše stranke čutijo našo pot uspeha in želijo biti del uspešne zgodbe.

“Smo tisto, kar ponavljamo. Odličnost torej ni dejanje, ampak navada.” – Aristotel

V kolikor želite karkoli obvladati v življenju, morate vedeti, da prav nič ni mogoče obvladati kar čez noč, za vse je potrebno veliko časa, da boste res obvladali. Dejstvo je, da je potrebno veliko truda, potrpežljivosti, vztrajnosti, odrekanja,… Seveda, tudi na poti do odličnosti morate storiti veliko padcev, s padci se je treba soočiti in jih reševati z hvaležnostjo, namreč padci so tisti, ki nas resnično naredijo boljše tako poslovno kot tudi zasebno.
Celotna ekipa MojFasader.si se trnove poti zelo dobro zaveda, saj smo jo, kot vsi uspešni, že dali čez, posledično lahko samozavestno trdimo, da smo strokovnjaki svojega posla, obvladamo izdelavo fasade, smo izjemni poznavalci fasad tako materialov kot tudi procesov. Obvladamo teorijo, najboljši pa smo v praksi, proces izvedbe fasade smo dodelali do odličnosti.
S strankami imamo izjemno odprto komunikacijo, naše delo transparentno dokumentiramo in pripravljamo poročila strankam. Bogate izkušnje nam omogočajo, da lahko suvereno in strokovno svetujemo ter iščemo optimalne rešitve.

Obseg uspešno zaključenih fasad v zadnjih treh letih

V letu 2014 izvedenih več kot 5000m2 fasad
V letu 2015 izvedenih več kot 10000m2 fasad
V letu 2016 izvedenih več kot 15000m2 fasad

Ok, zakaj obvladamo svoj posel? Zakaj obvladamo izdelavo fasad?

  1. Ljubimo fasade
  2. Uživamo v svojem delu
  3. Konstantno se učimo, napredujemo
  4. Čutimo odgovornost do strank
  5. Čutimo odgovornost do družbe v splešnem
  6. Čutimo odgovornost do poslovnih partnerjev
  7. Zastavljamo si vedno višje standarde
  8. Etičnost je ključen element naše poslovne filzofije
  9. Povprečje nas ne zanima, le najboljše je za nas sprejemljivo
  10. Ne odnehamo, dokler ne dosežemo zastavljeno