Izdelava fasade je izjemno pomemben projekt, namreč gre za ogledalo Vašega objekta, torej posredno gre za ogledalo Vas samih. Dejstvo je, da Izgled objekta kaže na podobo oz. karakter lastnika. Urejena zunanja podoba objekta kaže na urejenost lastnika. Prvi pogled hiše vpliva, da si tako naključni mimoidoči kot tudi Vaši gostje podzavestno ustvarijo podobo o Vas, zato poskrbite, da boste imeli lepo fasado ter lepo urejeno okolico.

Večina ljudi se s projektom izdelave fasade sooča enkrat ali dvakrat v življenju. Ravno to dejstvo je pogosto zlorabljeno s strani mnogih izvajalcev. Namreč dobro vedo, da je majhna verjetnost, da ima stranka kakršne koli izkušnje z izdelavo fasade. Ravno tako vedo, da je zelo mala verjetnost, da bo stranka potrebovala novo fasado v naslednjih 20ih letih, torej tako z odnosom kot tudi z izvedbo stranko zavajajo. Po zaključenem projektu pa se stranke izogibajo z bojaznijo, da jih bo stranka skritizirala zaradi naknadno ugotovljenih zavajanj pri materialih, izvedbi, ceni,itd

Projekt Fasada.Gratis spreminja odnos do stranke

Pri nas se dobro zavedamo, da odnos mnogih izvajalcev fasad ni korekten in ne dovolj transparenten do strank, posledično organiziramo tradicionalen dogodek Fasada.Gratis. Dogodek se organizira vsako leto konec leta, na dogodek so povabljene vse stranke, ki so z nami sodelovale. Vse stranko so povabljene vsako leto vsaj 10 let, torej, z našimi strankami želimo biti vsako leto v tesnem stiku. Na dogodku naredimo tudi žreb in eni od strank povrnemo stroške fasade v višini 5000 eur. Torej, vsaka stranka se lahko poteguje za nagrado vsako leto, torej 10x. Vendar, ko smo v podjetju razmišljali o dogodku, smo, bolj kot žrebu, ciljali predvsem na doseganje odprte in transparentne podpore našim strankam vsaj 10 let po zaključenem projektu. Oglejte si Video iz našega dogodka Fasada.Gratis 2016.