Veliko je podjetij na trgu, ki delajo vse, praktično vse kar premore gradbena dejavnost, pravijo da so dobri pri izdelavi fasad, obvladajo polaganje keramike, so strokovnjaki za škarpe, tudi omete in tlakovce Vam uredijo, seveda, tudi streho Vam obnovijo, vodovod popravijo, elektroinštalacije nadgradijo in sončne kolektorje vgradijo,… veliko stvari znajo vendar v ničemer niso res dobri, enostavno je ne mogoče obvladati toliko stvari. Njihova navidezna prednost je moto “vse na enem mestu”. Zelo malo je tistih, ki lahko zagotovijo konkurenčno ceno, vrhunsko kakovost ter operativno odličnost.

Pogosto takšna podjetja oz. obrtniki počnejo ključni dve napaki, imajo koncept delovanja tako imenovani “one man show” o katerem smo že govorili v članku Nismo 1 zaposleni in 10 podizvajalcev. Skratka, uspejo združiti dva mota “one man show” + “vse na enem mestu”, kombinacija, ki zagotavlja polom, vprašanje ni, “da ali ne” vprašanje le “kdaj”. To so podjetja s skoraj 0 zaposlenimi, garantirajo oz. jamčijo pa za ogromno količino izvedenih del.

Pri nas se dobro zavedamo, da si lahko strokovnjak področja zgolj s popolnim fokusom, popolno specializacijo in ravno to počnemo. Specializirani smo za izvedbo fasad, na tem področju želimo biti najboljši, tako kakovostno kot tudi cenovno. Ravno takšna usmeritev nam prinaša uspeh, zgolj v zadnjih treh letih smo obnovili oz. na novo izdelali fasade na več kot 100 objektih po celotni Sloveniji. Seveda, pot nadaljujemo, strokovnost, znanje in izkušnje nam odpirajo velike potenciale rasti. Zadovoljne stranke pa so ključ našega uspeha. Sodelovanje z MojFasader.si je sodelovanje s specializiranim izvajalcem za fasade.