V zadnjih treh letih nam je izdelavo fasade zaupalo že več kot 200 strank po celotni Sloveniji. Skupaj smo izvedli že več kot 30000 m2 fasad. Vsako leto beležimo rast tako strank, ki želijo obnoviti fasado kot tudi strank, ki potrebujejo fasado za novogradnjo. Torej zakaj stranke izberejo Ekipo MojFasader.si za izdelavo fasade?

  1. Vrhunsko svetovanje o izbiri fasadnega sistema – Na trgu je zelo veliko različnih fasadnih sistemov, ki se razlikujejo tako po vrsti izolacije kot tudi po vrsti lepil. Ravno tako so razlike v zaključnih slojih. Pomembno je vedeti, da niso vsi fasadni sistemi primerni za vse objekte, vsak objekt je unikat in kot takšnega ga je potrebno tudi obravnavati. Naši svetovalci so prvenstveno veliki ljubitelji fasad, v preučevanju fasadnih sistemov uživajo. Njihova strast so fasade, posledično preučijo vse tako obstoječe fasadne sisteme kot tudi novosti na trgu fasad. Takšen pristop jim omogoča, da stranki najbolje predstavijo dane možnosti ter optimalne rešitve.
  2. Odlično svetovanje glede načina izvedbe – Enkrat, ko smo izbrali optimalen fasadni sistem, sledi izbira pravega načina izvedbe fasade. Namreč obstaja veliko različnih načinov izvedbe fasade, vendar niso vsi načini primerni za vse fasadne sisteme kot tudi za vse objekte ne. Pomembno je pravilno izbrati, upoštevati je potrebno vse dejavnike, lokacija, čas, podnebje, vrsta objekta, morebitne dodatna dela, ki se bodo istočasno izvajala. Izkušnje in znanje naših svetovalcev jim omogočajo izbrati optimalen način izvedbe fasadnega sistema.
  3. Izjemna komunikacija, znanje prisluhniti stranki – Zgolj znati delati fasade še ne pomeni, da si dober fasader. Brez komunikacijskih spretnosti ni možno zadovoljiti strankinih želja. Naša izjemna komunikacija, ki temelji na odprtosti, iskrenosti, spoštovanju prinaša izjemne rezultate. Strankine želje se pretvorijo v realnost Potencialne nesporazume sproti rešujemo. Vso energijo vlagamo k doseganju poglavitnemu cilju projekta, to je končno zadovoljstvo stranke. Takšna usmeritev je v Sloveniji prava redkost. Mi pa komunikaciji s strankami ter izvedbi uživamo, ravno ta ljubezen do fasaderskega posla nam omogoča doseganje odličnosti.
  4. Brezhibna izvedba v skladu s tehničnimi smernicami proizvajalcev materiala – Operativni del posla se mora izvajati tekoče, transparentno in odgovorno. Pri svojem delu uporabljamo naj sodobnejše tehnološke rešitve, ki nam omogočajo, izjemno komunikacijo, časovno natančnost ter kakovostno odličnost. Pri svojem delu tesno sodelujemo s proizvajalci fasadnega sistema. Na pomembne izvedbene detajle opozorimo ter predstavimo primerne rešitve. Delovodje odlikujejo izjemne izkušnje, vsaj 10 let izkušenj na področju fasad ter poznavanje tako teorije kot tudi prakse fasadnih sistemov. Konstantna prisotnost delovodje pri izvedbi zmanjšuje možnosti napak. Kakovostni pregledi v ključnih fazah pa so del našega standarda.
  5. Zagotovljena ureditev nepovratnih sredstev Eko sklada – Večji del naših projektov sodi v skupino termo-izolativne obnove fasad. Takšni projekti so subvencionirani s strani Eko sklada. Bogate izkušnje nam omogočajo, da stranki prihranimo čas in denar pri pripravi dokumentacije. Tudi po zaključenem projektu tesno sodelujemo tako s stranko kot tudi z Eko skladom. Nepovratna sredstva za ukrep obnove fasade znižajo realni strošek fasade za 12 eur/m2. Skratka, obnova fasade nikoli ni bila cenejša, vsekakor dano priložnost je priporočljivo izkoristiti.
  6. Zagotovitev dvojne 10-letne garancije (proizvajalec fasadnega sistema + izvajalec fasade) – Izdelava fasade sodi med pomembnejše gradbene posege. Fasada je ogledalo objekta. Posledično je potrebno dobiti najboljšo možno garancijo, ki zagotavlja, da bodo potencialne napake odpravljene. Naše podjetje je eden prvih izvajalcev, ki zagotavlja strankam dve garanciji, tako proizvajalčevo kot tudi našo izvajalčevo, obe garanciji pa sta tudi ustrezno zavarovani. S tako močno garancijo smo pravi unikat na trgu fasad.